OPINIE O NAS

Nasza firma jest liderem branży na rynku firm sprzątających. To wszystko dzięki temu, że podchodzimy do tematu profesjonalnie i stawiamy zadowolenie klienta nade wszystko.

Żeby poprzeć nasze słowa oddajemy do Waszej dyspozycji system opinii, zachęcamy do zostawienia śladu po sobie!

5,0 rating
15 kwietnia 2019

Polecam sprzątanie biur i mycie okien w tej firmie. Co prawda musiałem poczekać kilka dni, ale efekt był tego wart 🙂

Marcin
5,0 rating
28 lutego 2019

Dom po remoncie wysprzątany ekspresowo! Sama bawiłabym się kilka dni, a ekip poradziła sobie w kilka godzin. Jestem bardzo zadowolona, najlepsza firma sprzątająca.

Natalia
5,0 rating
28 lutego 2019

każda firma poszukująca dobrej usługi w zakresie sprzątania firm może skorzystac z usług firmy sprzatającej z Poznania. Szekroki zakres usługobejmujących sprzątanie biur. Polecam także kazdemu który szuka firmy do sprzątania mieszkań czy domów

Sylwia
5,0 rating
28 lutego 2019

Potwierdzam, sprzątają chętnie również w małych biurach, świetne pierwsze spotkanie –
bez owijania w bawełnę, analiza kosztów, przedstawienie problemów no i realizacja.
Co ciekawe, przy umiarkowanej cenie nie sprzatają chemią z marketów! – dostaliśmy umowę,
zakres obowiązków rozpisany na cąły tydzień! Szok! Wcześniej mieliśmy umowę i zakres na słowo….

Małgorzata
5,0 rating
28 lutego 2019

Ja również ma dobre zdanie, jedyna firma sprzątająca gdzie ktoś po naszym zapytaniu przyjechał, obejrzał, porozmawiał, zapytał o problemy i oczekiwania w zakresie sprzątania.
Pozostałe firmy sprzątające wysłały oferty mailem, na ślepo. Tutaj ładna, kolorowa oferta na sprzątanie – profesjonalna, plan higieny. Firma sprzatająca godna uwagi!

Szymon
5,0 rating
28 lutego 2019

Dokładnie posprzątane, zgodnie z wymaganiami. Trzy kobiety w sile wieku wysprzątały mój dom po budowie bez zastrzeżeń. Na pewno jeszcze skorzystam. Pozdrawiam

Mirosław
5,0 rating
28 lutego 2019

Polecam tę firmę sprzątającą z czystym sumieniem. Korzystałam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Z pewnością poproszę o pomoc ponownie!

Danuta
5,0 rating
28 lutego 2019

Mój dom po remoncie był piękny, ale strasznie brudny. Dziękuję ekipie, która pomogła mi i w parę godzin oczyściła mój dom z niechcianego pyłu. Polecam 🙂

Sławomir
5,0 rating
28 lutego 2019

Szybko, sprawnie i na temat. Usługi na wysokim poziomie. Miałam już do czynienia z różnymi firmami sprzątającymi, ale dopiero po usługach wykonanych przez Beautiful Space nabrałam przekonania, że jednak można zaufać tego typu firmie.

Agata
5,0 rating
28 lutego 2019

W moim odczuciu bardzo solidna firma sprzątająca. Korzystam z ich usług regularnie i nigdy nie było między nami najmniejszego zgrzytu.
Zawsze pięknie i dokładnie wysprzątane, a przede wszystkim dokładnie.
Bardzo jestem zadowolona z naszej współpracy.

Weronika
5,0 rating
28 lutego 2019

Konkretna oferta, jasny i przejrzysty cennik, wszystkie watpliwości można dogadać telefonicznie. Korzystałam z kompleksowego sprzątania po remoncie, bo ekipa remontowa zostawiła mi niezły bałagan. Wszystko zostało super wysprzątane, łącznie z podjazdem do domu.

Monika
5,0 rating
28 lutego 2019

Współpracuję z tą firmą od dłuższego czasu, opiekują się mieszkaniem, które wynajmuję. Zawsze idealnie przygotowują lokal dla kolejnego najemcy, dbają o uzupełnienie wszelkich niezbędnych drobiazgów w mieszkaniu. Dla mnie ich usługi są nieocenione, ponieważ nie muszę specjalnie przyjeżdżać do Poznania. Nigdy mnie nie zawiedli, ani Show more

Mirosław
5,0 rating
28 lutego 2019

Sprzątanie perfekcyjne , łącznie z praniem tapicerki.
Świetna ekipa, dobrze zorganizowana i rzetelna. Korzystamy z usług regularnie i nigdy nie było jakichkolwiek problemów. Zawsze zjawiają się o umówionej porze i rozliczamy się zgodnie z wcześniejszą umową.
Z mojej strony zdecydowane 5 gwiazdek !!!

Andrzej
5,0 rating
28 lutego 2019

Ta firma od kilku miesięcy zajmuje się codziennym utrzymaniem czystości w budynku zarządu naszej firmy. Faktycznie mają sporo pracy, dużo stanowisk biurowych do ogarnięcia oraz kilka sal konferencyjnych. Dbają również o stan kwiatów w budynku. Nigdy jednak nie zdarzyło się, żeby jakiekolwiek miejsce pracy, łazienka czy sala Show more

Natalia
5,0 rating
28 lutego 2019

Współpracuję z tą firmą już długi czas i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli

Marcel
5,0 rating
28 lutego 2019

Bardzo dobra firma, polecam

Agata
4,0 rating
28 lutego 2019

Polecam

Jurek
5,0 rating
28 lutego 2019

Klatka schodowa jest bardzo czysta, mimo, że Pani, która sprzątała zastała ją bardzo brudną

Maciej
5,0 rating
28 lutego 2019

Bardzo ładnie umyte okna, polecam

Adam
5,0 rating
28 lutego 2019

Polecam, bardzo dobra firma

Przemek
5,0 rating
28 lutego 2019

Profesjonalna firma, wyróżnia się spośród innych firm sprzątających. Jestem bardzo zadowolona z usług, mogę szczerze polecić.

Marta
5,0 rating
28 lutego 2019

Polecam

Kuba